O nas

V trgovini lovca založimo z vsem, kar potrebuje, od serijskih pušk, streliva in oblek do vseh preostalih pripomočkov za streljanje, ki vam pridejo na misel.

POSLANSTVO

Nudimo le najboljše

Poslanstvo Puškarstva Špendal je zadovoljiti najzahtevnejše lovčeve potrebe in želje. Izdelava ročno izdelanega visokokakovostnega lovskega orožja zahteva znanje in dolgoletne izkušnje.

“Naš cilj je razumeti potrebe lovcev in jih navdušiti z najboljšimi izdelki in storitvami.”
Aleš Špendal
Direktor

Vse, kar rabi modern lovec

Družinsko podjetje P&Š že od leta 2008 skrbi za zadovoljstvo lovcev in ljubiteljev orožja vseh vrst.

Odkrijte našo zgodbo

Puškarske obrti sem se izučil v Borovljah. Lovsko orožje izdelujem s sodobnimi tehnološkimi postopki, ki vključujejo tudi veliko ročnega dela. Uporabljam samo prvovrstne materiale in polizdelke, kot so visokokakovostna jekla, precizno izdelane puškine cevi in izbran turški orehov les za kopita. Elegantne gravure dajejo izdelkom individualni pečat.

Kot lovec pa lahko kupcem tudi svetujem katero orožje je za posamezne vrste lova najbolj ustrezno in s kakšnimi merilnimi napravami ga je potrebno opremiti. V trgovini lahko lovca založim z vsem, kar potrebuje, od serijskih pušk, streliva in oblek do vseh preostalih pripomočkov za streljanje, ki vam pridejo na misel. Moj cilj je razumeti potrebe lovcev in jih navdušiti z najboljšimi izdelki in storitvami.


ZNAMKE

Le preverjena kvaliteta

Prodajamo le najboljše znamke izdelkov za lovce in športne strelce.